Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Stipe Balajić: Bili smo bolji, previše smo prilika promašili

Stipe Balajić: Bili smo bolji, previše smo prilika promašili

Momčad je dosta mlada, momci rade dobro, talenta je dosta...

Nakon startne pobjede na gostovanju kod Kustošije, Dugopolje je danas na domaćem terenu poraženo od Croatije iz Zmijavaca 2:0.

 - Previše smo promašili prilika, nismo uspjeli postići pogodak. Croatia je imala sjajnog Vugdeliju na vratima. Mislim da je naša igra bila dobra, stalno smo napadali. Ovome ambijentu i ovoj utakmici samo jedan čovjek nije pripadao. Odmah na početku utakmice je usmjerio njen tijek, ali nije na meni da to komentiram. Čestitke Croatiji, oni su svoje prilike iskoristili, a nama preostaje da nastavimo ovako igrati, valjda ćemo šanse početi zabijati - rekao je trener Dugopolja Stipe Balajić koji je kao i većina domaćih pristaša bio nezadovoljan suđenjem Lukše Klaića.

- To je moje mišljenje, mi smo mlađa ekipa od Croatije i lakše nam je kada imamo pozitivan rezultat. 

Kako ste zadovoljni ulaskom u sezonu?

- Momčad je nova, čekamo pauzu i još jednog-dva igrača koja bi trebala stići kroz idući tjedan radi širine. Momčad je dosta mlada, momci rade dobro, talenta je dosta. Bitno je nastaviti ovako. Šteta što nismo svladali Croatiju, smatram da smo bili bolji.

Prije pauze slijedi gostovanje kod Dubrave?

- Dubrava je novak u ligi, dobra ekipa, igraju posjed. Gledali smo ih u Zmijavcima u prvom kolu. Nadam se da se možemo vratiti veseli s tog gostovanja - zaključio je Balajić.

Vaša reakcija na temu