Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto: Ivica Čavka Stipe Balajić: Neki igrači nisu navikli na ritam srijeda-nedjelja, problem nam je bila svježina

Stipe Balajić: Neki igrači nisu navikli na ritam srijeda-nedjelja, problem nam je bila svježina

'Prezadovoljan sam s igrama, odnosom igrača na treningu, kapa im do poda'

Stipe Balajić, trener Dugopolja bio je zadovoljan nakon remija u petom kolu Druge HNL protiv Hajduka 2 (2:2).

- Hajduk 2 ima širinu. Mi nakon puta iz Vinkovaca možemo promijeniti dva-tri igrača, ipak je nama uži kadar. Oni promijene osam, normalno da bolje izgledaju kako utakmica ide kraju. U prvom dijelu smo bili dosta solidni, naše vodstvo je bilo zasluženo. U drugom poluvremenu smo htjeli dignuti prvu liniju 15-20 metara na njihovu polovicu da nam je gol bliže. Nismo uspjeli, fizički smo pali u drugom dijelu. Kada se pogleda cijela utakmica rezultat je realan, Hajduk je jedna od najboljih ekipa u Drugoj ligi. Ekipa su koja igra lijep nogomet bez opterećenja, sigurno da im je u tom dijelu malo lakše nego drugim ekipama. Imaju školovane, talentirane, motorički dobre igrače - rekao je Balajić, a zatim dodao:

- Kod nekih igrača se vidjela istrošenost. Ipak su Vinkovci daleko, deset sati vožnje autobusom se mora osjetiti. Nemamo širinu kao što Hajduk ima, to je bio jedan od većih problema za ovaj susret.

U pet kola osvojili ste osam bodova, koliko ste zadovoljni?

- Mi nismo zadovoljni, već prezadovoljni s tih osam bodova. Možda je ovaj susret bio jedan od naših lošijih jer nismo stvorili puno prilika. Ali, neki igrači nisu navikli na ritam srijeda-nedjelja, problem svježine je bio očit. Prezadovoljan sam s igrama, odnosom igrača na treningu, kapa im do poda.

Za sada vam bolje ide na gostovanjima?

- To je nogomet. Možda smo najbolju utakmicu u pet kola odigrali protiv Zmijavaca, a to nam je jedini poraz do sada. Mislim da je igrati u gostima ili doma potpuno svejedno.

Koji su ciljevi Dugopolja u ovoj sezoni?

- U prvom redu afirmacija mladih igrača, dosta ih je tu. Normalno, kako bi njih izvukli na put moramo imati okosnicu iskusnijih igrača. Cilj je biti na sredini ljestvice, nadam se da možemo biti oko osmog mjesta. Hoće li to biti dva-tri mjesta gore ili dolje ne znam. Moj cilj je da nastavimo s radom i igrama kao do sada - zaključio je Balajić.

Vaša reakcija na temu