Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka STIŽE LI U ITALIJU? Napoli želi bivšeg igrača Hajduka!

STIŽE LI U ITALIJU? Napoli želi bivšeg igrača Hajduka!

Gennaro Gattuso od Uprave Napolija je zatražio dvojicu igrača

Gennaro Gattuso jučer je preuzeo Napoli nakon odlaska Carla Ancelottija. Bivši trener Milana od čelnih ljudi kluba zatražio je dolazak dvojice igrača, jednog lijevog beka te jednog veznjaka. Na radaru Napolija prema vijestima koje stižu iz Italije je Domagoj Bradarić, bivši lijevi bek Hajduka koji je ovog ljeta otišao u Lille. Zanimljivo je da Gattuso želi još jednog igrača Lillea, veznjaka Boubakaryja Soumarea

Novac Napoliju ne bi trebao biti problem, pogotovo jer je gazda Aurelio De Laurentiis svjestan kako mora poduzeti sve da završi među četiri najbolje momčadi Serie A što bi mu i dogodine osiguralo nastup u Ligi prvaka. No, sigurno je da će se nešto pitati i Lille koji se neće tako lako riješiti svog nadarenog dvojca.

Vaša reakcija na temu