Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: bruno karadza ŠTO KAŽU KLADIONICE? Unatoč slavlju na Rujevici, Hajdukove šanse za naslovom prvaka su puno manje nego prije tjedan dana!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

ŠTO KAŽU KLADIONICE? Unatoč slavlju na Rujevici, Hajdukove šanse za naslovom prvaka su puno manje nego prije tjedan dana!

Dinamo je prema bookmakerima apsolutni favorit

Dva su kola ostala do kraja HNL-a. Dinamo na vrhu ima četiri boda više od Hajduka. I 'bijeli' i 'modri' proteklog su vikenda slavili s identičnim rezultatom (3:0). Kao što je to slučaj svakog tjedna, i kladionice su reagirale, te su ažurirale koeficijente za osvajanje naslova. Uoči 34. kola tečaj da će Dinamo biti prvak bio je 1.35, na Hajduk je koeficijent bio 8, a na Osijek 9.

Nakon poraza u Maksimiru iz utrke (i ponude) je ispao Osijek, te su ostali samo Dinamo i Hajduk. Prema kladionicama sve osim konačnog slavlja 'modrih' bila bi senzacija. Koeficijent da će Dinamo biti prvak je 1.05, dok je na titulu Hajduka kvota 15!

Vaša reakcija na temu