Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr SUMMER SCHOOL: Brojne nogometne vještine djeci je demonstrirao Zlatko Vujović

SUMMER SCHOOL: Brojne nogometne vještine djeci je demonstrirao Zlatko Vujović

Na nama je danas da svoje stečeno znanje svakodnevno prenosimo generacijama koje dolaze - kazao je legendarni napadač

Drugog dana polaznike Hajduk Summer Football School dočekalo je iznenađenje. Gost i demonstrator bio je legendarni napadač 'bijelih' Zlatko Vujović. Pojava Hajdukovog velikana izazvala je oduševljenje među djecom koja su upijala svaki njegov pokret, ali i roditelja koji su sve to pratili s tribina. 

Vujović je malim nogometašima sat vremena pokazivao brojne nogometne vještine i vježbe koje je naučio i stekao tijekom bogate igračke, a poslije i trenerske karijere. Zaista, boljeg učitelja nije bilo od Hajdukovog veterana koji je svojim golovima i utakmicama obilježio jedno od najslavnijih razdoblja u povijesti 'bijelih'. 

- Izuzetno mi je drago što sam danas bio dio ovog zaista lijepog projekta. Lijepo je vidjeti da ovoliko djece pohađa i iskazuje interes. U moje vrijeme nije bilo ovoliko mogućnosti kao što ih ima danas, ali vježbali smo svakodnevno tehniku (udarac, primanje, vođenje) kroz bezbroj ponavljanja. Zaista, kroz čitavu povijest smo imali fantastične učitelje koji su i nas same učinile sjajnim igračima. Na nama je danas da svoje stečeno znanje svakodnevno prenosimo generacijama koje dolaze i zbog toga sam sretan što malim budućim hajdukovcima mogu pokazati vještine i vježbe koje sam naučio u svojoj igračkoj karijeri - poručio je član slavne generacije koji je u bijelom dresu skupio čak 420 nastupa i pritom postigao 182 gola.

Vaša reakcija na temu