Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com SUŠIĆ O DRAMI NA RASKRIŽJU: 'Uoči derbija s Rijekom su me kasno navečer zaustavila dvojica...'

SUŠIĆ O DRAMI NA RASKRIŽJU: 'Uoči derbija s Rijekom su me kasno navečer zaustavila dvojica...'

'Kada provedete četiri godine u Hajduku, naviknete na pritisak'

Bivši prvotimac Hajduka Sven Tino Sušić je dao intervju po dolasku u Sarajevo, gdje je iznio i neke zanimljivosti vezane uz period kada je bio u bijelom dresu.

- Igrao sam u Splitu četiri godine, gdje je bio isti pritisak koji očekujem i u Sarajevu. Ovdje se uvijek očekuju pobjede i pritisak je ogroman, ali jednostavno ja samo čekam da izađem na teren. Kada provedete četiri godine u Hajduku, naviknete na pritisak. Torcida je zahtjevna. Uvijek imate neugodna iskustva s navijačima kada je loš rezultat u Splitu. Uvijek bi bilo nezgodno ako ne dobijete u Splitu, posebno neku slabiju ekipu. Dešavalo mi se da me zaustave na semaforu. Jedne prilike vraćao sam se kasno navečer pred derbi s Rijekom, kada su mi iz auta do mene viknuli da spustim staklo. Ja sam se odlučio stati na gas, ali dva auta su krenula, jedan ispred i jedan iza mene i zaustavili su me. Iz auta izlazi čovjek od dva metra, ćelav, znaš ono sve... Torcida. 'Šta ti radiš ovdje u ova doba? Bježi kući!', kaže. Uh, jedva smo se dogovorili i otišao sam kući. Te stvari nisu čudne za Split - kazao je Sušić za Sportsport.ba.

Prije nekoliko godina si izjavljivao kako si sam kriv za to što nisi napravio više u karijeri, da nisi živio sportski... Možeš li nam malo ispričati o tome?

- Izjavljivao sam te stvari jer su bile istina, posebno kada sam otišao iz Hajduka u Genk. Počeo sam igrati odlično, ali sam živio neprofesionalno, kasno sam spavao, nisam se hranio zdravo i pao sam. Ipak, sve se to promijenilo zadnjih godinu i po dana. Sada mi je samo nogomet u glavi i mogu reći da je ovo prilika za novi početak. Želim se vratiti u staru formu i osvojiti titulu. Najveća je želja da pokažem svima da mogu i da znam, tako da jedva čekam 22. veljače. Samo to mi je u glavi.

Vratimo se na period iz Hajduka. Priča o Interu je stvarno bila realna? Bio si na pragu potpisa za talijanskog velikana, ali na kraju je umjesto tebe tamo otišao Marcelo Brozović iz Dinama.

- Je, stvarno je bilo realno. Ne žalim više, sve se događa s razlogom, tako da sam prešao preko toga i o tome više ne razmišljam. To je prošlost.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58610, "");
Pregledaj komentare