SUSRET U INDIJI Jarni: Štimac je lider na terenu i izvan njega, vjerujem da će napraviti velike stvari

SUSRET U INDIJI Jarni: Štimac je lider na terenu i izvan njega, vjerujem da će napraviti velike stvari

Nisam očekivao da ćemo se vidjeti ovdje

Igrali su zajedno u Hajduku, bili dio generacije 'vatrenih' koja je 1998. u Francuskoj osvojila broncu, a sada ih je put odveo u Indiju. Igor Štimac preuzeo je reprezentaciju Indije, dok je Robert Jarni postao trener NorthEast Uniteda. Žive blizu jedan drugoga, a susreli su se u hotelu u Guwahatiju prije nekoliko dana. To je bio dovoljan razlog indijskim novinarima da s Jarnijem popričaju o aktualnom trenutku.

- Nisam očekivao da ćemo se vidjeti ovdje. Kada smo završili igračke karijere ja i Igor smo krenuli drukčijim putevima. Čak i kao igrači smo imali drugačiji put nakon odlaska iz Hajduka. Ali, svi mi koji smo igrali za reprezentaciju u dobrim smo odnosima, često bismo s obiteljima otišli zajedno na večeru - ispričao je Jarni, a potom istaknuo lidersku crtu koju posjeduje Igor Štimac.

- On je lider na terenu i izvan njega. Zato vjerujem da će s Indijom napraviti velike stvari. Ali, kako bi momčad napredovala treba određeno vrijeme. 

Jarni stiže u Indiju nakon što je bio izbornik U-19 i U-20 hrvatske reprezentacije.

- Volio sam raditi s momcima, ali volio bih da su svaki dan sa mnom. To nažalost nije moguće kada trenirate reprezentaciju, igrači vam dođu tri dana prije utakmice - zaključio je Jarni.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50939, "");
Pregledaj komentare