Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sve zbog brata: Jakov Anton Vasilj napustio Hajduk, ali ima još dvije godine ugovora

Sve zbog brata: Jakov Anton Vasilj napustio Hajduk, ali ima još dvije godine ugovora

Neslužbeno se spominje i mogućnost prelaska u Dinamo, a na Poljudu vrata za njegov povratak drže otvorenima

Zanimljivu vijest s Poljuda doznajemo iz omladinskog pogona, gdje je Hajduk napustio 13-godišnji Jakov Anton Vasilj, iako ga za 'bijele' veže još dvije godine stipendijskog ugovora.

Neslužbeno doznajemo da se sve to događa jer su 'bijeli' raskinuli ugovor s njegovim starijim bratom Ivanom Antonom Vasiljem, koji je došao kao lijevi bočni igrač na Poljud, ali se nije ustalio u momčadi, pa je uoči početka sezone bio među igračima koji nisu bili u kadru za novu sezonu.

Jakov je izuzetno talentiran i jedan od najboljih igrača u Hrvatskoj u svom godištu, a i službeno je bio proglašen najboljim na selektivnom turniru za reprezentaciju Dalmacije, da bi isti epitet ponio i na natjecanju svih regija Hrvatske, gdje je Središte Split osvojilo prvo mjesto.

Njegova obitelj već je preselila iz Splita i ne žele više da im dijete trenira na Poljudu, pa se Jakov nije ni pojavio na ljetnim pripremama. Neslužbeno se spominje i mogućnost prelaska u Dinamo, no ukoliko Hajduk bude tvrdoglav do kraja, on u iduće dvije godine neće moći nastupiti ni za jedan klub. Teoretski je još moguće da se obitelj Vasilj predomisli, u Hajduku vrata za njegov povratak drže otvorenima, a ostaje za vidjeti kako će se cijeli slučaj rasplesti...

Vaša reakcija na temu