Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVE ZBOG KORONAVIRUSA Iranski savez naredio da se derbi igra bez gledatelja, Sepahan se usprotivio!

SVE ZBOG KORONAVIRUSA Iranski savez naredio da se derbi igra bez gledatelja, Sepahan se usprotivio!

Božidar Radošević vratar je Persepolisa

Koronavirus mijenja svijet. U Italiji se odgodilo nekoliko susreta u Serie A, zatvaraju se škole... Zanimljivo je i u Iranu. Tamošnji je savez u strahu od koronavirusa naredio klubovima da će se utakmice igrati bez prisustva navijača. 

No, problem je nastao jer je na rasporedu trebao biti derbi između Sepahana i Persepolisa čiji je član Božidar Radošević. Igrači Sepahana odlučili se se usprotiviti odluci saveza, te se nisu pojavili na terenu. Persepolis je istrčao na teren zajedno sa sudačkom četvorkom, pričekalo se pola sata, a nakon što se igrači Sepahana nisu pojavili bilo je jasno da se utakmica neće odigrati.

Kasnije se saznalo da su igrači Sepahana došli na stadion, no odlučili su ostati u svlačionici.

S obzirom na okolnosti za očekivati je da će Persepolis slaviti za zelenim stolom, no ipak treba pričekati konačnu odluku. 

Vaša reakcija na temu