Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka SVI NA GRIPE: 'Žuti' danas dočekuju Lovćen (19 sati)

SVI NA GRIPE: 'Žuti' danas dočekuju Lovćen (19 sati)

Želimo da Gripe i dalje budu neosvojiva tvrđava - kazao je Perasović

Na Gripe, u sklopu 3. kola Druge ABA lige, u srijedu od 19 sati stiže Lovćen 1947 iz Cetinja. Tri utakmice 'žuti' su ove sezone odigrali na svom parketu, ostvarili tri pobjede.

- Tažimo pobjedu, kao i u svakoj utakmici na našem parketu. Lovćen je kvalitetna ekipa, snažni su pod košem, a što se nas tiče najvažnije je da smo svi zdravi. Nedostaje tek bolesni Rebić. Bit će teška utakmica, u to ne dvojim, ali kompletni smo - kaže Splitov trener Ante Grgurević.

U Drugoj ABA ligi 'žuti' su do sada najprije uvjerljivo svladali Dynamic, a potom u neizvjesnoj utakmici poraženi na gostovanju u Novom Pazaru. 

- U najavi sezone sam kazao da će nam trebati jedan period za uigravanje, ali i za vidjeti druge ekipe. Cilj je tijekom sezone ići na bolje iz utakmicu u utakmicu - rekao je Grgurević.

Ekipi je značajna podrška s tribina, splitski ljubitelji košarke uvijek su na Gripama u znatnom broju.

- Nadamo se da će navijači doći i ovaj put u što većem broju, trudimo se i činimo sve da se ih privučemo - zaključio je Grgurević.

Najmlađi igrač u momčadi, 17-godišnji Ivan Perasović iz utakmice u utakmicu ostavlja sve bolji dojam i postao je bitna karika u rotaciji. 

- Svjesni smo snage i kvalitete Lovćena, koji je iskusna ekipa, ali mi igramo na svom parketu i protiv bilo koje ekipe idemo na pobjedu, tako će biti i protiv Lovćena. Želimo da Gripe i dalje budu neosvojiva tvrđava - kazao je Perasović.

Vaša reakcija na temu