Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr SVI TRAMEZZANIJEVI DEBIJI: Provjerite kako je današnji trener 'bijelih' prolazio u prvim utakmicama na klupi

SVI TRAMEZZANIJEVI DEBIJI: Provjerite kako je današnji trener 'bijelih' prolazio u prvim utakmicama na klupi

Kao trener Hajduka prvo iskušenje ima u Šibeniku

Paolo Tramezzani sutra će prvi put sjesti na klupu Hajduka. U debiju ga čeka gostovanje na Šubićevcu kod Šibenika (18.05 sati). Četiri dana imao je Talijan za pripremu utakmicu, a toliko je dana imao i kada je stigao na klupu Livorna u prosincu 2019. godine. 

Kada je u prosincu 2016. godine stigao na klupu Lugana do prve utakmice imao je mjesec i pol dana priprema. Prvi dio sezone bio je gotov, a debi na klupi imao je 4. veljače 2017. godine. Protivnik je bio u tom trenutku najteži mogući, Basel koji je te sezone premoćno osvojio naslov. Basel je slavio 4:0, a Tramezzani se odlučio zaigrati u sustavu 4-1-4-1. 

Iduće sezone na klupi Siona debitirao je pobjedom. U prvom kolu 23. srpnja 2017. Sion je na gostovanju slavio kod Thuna 1:0, a Tramezzani se odlučio na sustav 3-1-4-2.

Na klupu APOEL-a je stigao 10. listopada 2018., a dva tjedna kasnije u prvom susretu je protiv AEL Limassola odigrao 0:0. Tada je odlučio krenuti s trojicom igrača u posljednjoj liniji (3-4-3). 

U Livornu se kratko zadržao. Na klupi posrnulog talijanskog drugoligaša koji ove sezone igra u Serie C (treća liga) stigao je kao vatrogasac 10. prosinca 2019. godine. Četiri dana kasnije čekao ga je ogled s Beneventom. Livorno je u tom susretu igrao u sustavu 3-5-2, a Benevento je na kraju slavio 2:0. 

U drugom mandatu na klupi Siona započeo je remijem protiv Servettea (1:1), a odlučio je zaigrati u sustavu 4-2-3-1. 

Vaša reakcija na temu