Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Tedesco: Hajduk je odlično pripremljena momčad kojoj smo mi dobro parirali

Tedesco: Hajduk je odlično pripremljena momčad kojoj smo mi dobro parirali

Kazao je da jedva čekaju izaći na teren jer nikad nisu istrčali u takvoj atmosferi

Trener Gzire United Giovanni Tedesco uoči uzvrata protiv Hajduka je rekao:

- Vidio sam odlično pripremljenu momčad, kojoj smo mi dobro parirali, ali sutra će to biti nešto sasvim drugačije, naš protivnik će igrati u ambijentu koji mu puno više odgovara. Rezultat na Malti ne oslikava najbolje ono što se događalo na terenu, ali Hajduk je jako dobro organizirana momčad.

Potom je nastavio:

- Ne bih posebno izdvojio niti jedno ime u Hajduku, dobri su i ofenzivni kao kolektiv, ali mi smo im u prvom susretu ipak stvorili dvije-tri prilike.

Uslijedila je konstatacija da je sada u klubu Mikija Rapaića i Slavena Bilića, protiv kojega je u Europi ispao na jedanaesterce dok je jedan vodio Birkirkaru, a drugi West Ham...

- S Mikijem, mojim bivšim suigračem iz Perugije, sam se čuo, izuzetno ga cijenim kao suigrača i prijatelja, ali nismo se sreli jer je on sada u Španjolskoj, a Bilića izuzetno cijenim kao stručnjaka.

Još je dodao da jedva čekaju zaigrati na ovako jednom stadionu kao što je Poljud jer vjerojatno nikad nisu igrali u takvoj atmosferi.

Vaša reakcija na temu