Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEK MU JE 27 GODINA: Marko Bencun preuzeo školu nogometa Brotnja!

TEK MU JE 27 GODINA: Marko Bencun preuzeo školu nogometa Brotnja!

Za Hajduk je postigao 12 golova

Marko Bencun kreće u trenerske vode. Bivši igrač Hajduka postao je novi voditelj škole HNK Brotnjo. Bencun je proteklu polusezonu proveo u Neretvi.

Iz Hajduka je Bencun otišao prije tri godine. Bio je u Interu iz Zaprešića, igrao je za Zrinjski, a dok je bio član 'bijelih' bio je na posudbama u Dugopolju, Primorcu iz Stobreča te rumunjskom Brašovu.

- S velikim zadovoljstvom HNK Brotnjo službeno objavljuje da je novi voditelj škole nogometa Marko Bencun. Nekadašnji igrač Hajduka iz Splita u kojem je odigrao 63 utakmice i postigao 12 golova, Brašov (Rumunjska) 13 utakmica uz 2 postignuta gola, Intera Zaprešića i Zrinjski Mostar s kojim se okitio i titulom prvaka BiH u kojem je ugradio 33 nastupa i 2 postignuta zgoditka. Kao što smo ranije pisali, ovo je samo nastavak izgradnje još bolje organizacije kluba na svim razinama. Dolaskom Bencuna na mjesto voditelja škole je veliko pojačanje za naš klub i zasigurno očekujemo još veće poboljšanje rada škole na svim razinama, a poseban akcent ćemo staviti na infrastrukturne uvjete. Ovo je također poziv i ostaloj djeci iz naše općine i šire da se upišu u našu školu nogometa - stoji u objavi na službenim stranicama HNK Brotnja.

Vaša reakcija na temu