Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Tko umjesto Kalinića i Livaje? Evo mogućih opcija...
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Tko umjesto Kalinića i Livaje? Evo mogućih opcija...

Trener ima nekoliko mogućnosti

Nikola Kalinić i Marko Livaja ne mogu nastupiti na gostovanju protiv Slaven Belupa jer su zaradili po tri žuta kartona. Kako ih nadomjestiti, tko će igrati umjesto njih? Evo koje su opcije:

1. U sustavu 4-2-3-1, definitivno je da će Filip Krovinović biti ta 'desetka'. Odigrao je izuzetno dobru partiju protiv Dinama i velika je uzdanica za sljedeće gostovanje.

2. Jan Mlakar bi trebao biti ta špica. Na Poljudu ga obožavaju jer je spreman odigrati bilo koju ulogu, a u derbiju je bio neumoran, trčao za sebe i druge. Ne zaboravimo da je u Hajduk ipak doveden kao napadač, a jako rijetko je igrao u toj ulozi. Marin Ljubičić nije trenutno u prvom planu, ali mogao bi zlata vrijediti kad uđe u igru.

3. Za desno krilo ima puno opcija. Jedna od njih je da tamo zaigra Gergo Lovrencsics, no pitanje je i hoće li Emir Sahiti na desnu stranu. Alexander Kačaniklić je u drugom planu.

4. Ako bi Stipe Biuk bio starter na lijevom krilu, to bi značilo da Sahiti ipak ide desno, a Lovrencsics na klupu. I to je izgledna opcija.

Dobra vijest je što bi i Fossati i Vuković ipak mogli biti spremni za to gostovanje (nije Talijanu slomljen nos), ali o tome će se preciznije znati nakon današnjeg dana. 

Vaša reakcija na temu