Tomislav Horvat: Na nama je bio velik teret, ali ovi momci ga vrhunski podnose!

Tomislav Horvat: Na nama je bio velik teret, ali ovi momci ga vrhunski podnose!

Pripremit ćemo se za vrhunske ekipe najbolje što možemo

Trener Novog Vremena Tomislav Horvat nakon prolaza među 16 u Ligi prvaka je rekao:

- Večerašnji susret je bio težak više zbog psihičkog momenta jer smo bili preumorni. U jednom trenutku smo postali nepotrebno nervozni i primili gol za 2:1, ali smo se u poluvremenu smirili. Sigurno je na nama bio velik teret, ali ovi ga igrači iznose vrhunski. Čestitam im na tome, nastavit ćemo u tom ritmu.

Upitan je o ozljedama Kazazića i Baškovića koji nisu ulazili u igru...

- Mislim da su to lakše ozljede, ali zašto stavljati igrače koji nisu sto posto kad imamo dugu klupu.

Sad ih čeka Elitna runda Lige prvaka:

- Sigurno da bih volio bar jednu pobjedu, ne možemo pričati o tome da ćemo na final-four. Tamo će doći ekipe poput Barcelone ili El Poza, koje moraš baš sve pobijediti. Nadam se da ćemo napraviti iskorak, osvojiti neki bod i pokazati da nam je tamo mjesto. 

Prokomentirao je cijeli turnir:

- Sve se odvijalo kako sam htio, prvu sam utakmicu više rotirao da bih odmorio neke igrače, onda smo maestralno odigrali protiv vrhunske momčadi Lea koja je sastavila ekipu za final four, ali tu su naši momci pokazali karakter. Ovu zadnju je bilo teško, ali skupili smo se svi zajedno i motivirali se do kraja.

Dodao je Horvat da je kao igrač i trener već imao slične uspjehe, te da ovo natjecanje jako dobro poznaje.

- Ako pristaneš na igru vrhunskih momčadi, koje svako tri dana igraju vrhunsku utakmicu, tu smo malo u problemima. Ja mislim da se mi tu moramo malo drugačije postaviti, mislim da je trka s njima po cijelom terenu malo pretežak zalogaj za nas, ali mi ćemo se pripremiti za te vrhunske ekipe što najbolje možemo.

Trener Shkupija Zoran Lekič je kazao:

- Prvog dana kad sam imao presicu sam rekao da je Novo Vrijeme favorit, a da mi priželjkujemo barem jednu pobjedu. To se i ostvarilo. Makaranima u daljnjem natjecanju želim još bolje uspjehe. Danas smo pružili otpor koliko smo mogli, ovo nam je bila jedna od najslabijih utakmica koje smo odigrali.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52604, "");
Pregledaj komentare
29