Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Tomislav Stipić dobio otkaz

Tomislav Stipić dobio otkaz

Nije uspio osvojiti naslov prvaka

Tomislav Stipić više nije trener latvijske Rige. Hrvatski stručnjak smijenjen je nakon što je Riga na nevjerojatan način ispustila naslov prvaka. 

Tri kola prije kraja imali su tri boda više od gradskog rivala RFS-a, ali su sve prosuli s dva remija. U 34. kolu odigrali su mršavih 1:1 sa Super Novom, klubom koji je ispao u drugu ligu, a u posljednjem kolu remizirali su na gostovanju kod Valmiere (1:1). Na kraju je RFS osvojio naslov, a Stipiću nije pomogla ni činjenica da je osvojio kup.

Predsjednik Rige igračima je obećao odlazak u Dubai na deset dana kao nagradu za osvajanje naslova, ali na kraju od toga neće biti ništa.

Stipić je Rigu preuzeo početkom godine.  

Tablice omogućuje Sofascore
Vaša reakcija na temu