Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Tonći Kukoč: Kos me ne želi u Hajduku zbog majice koju sam obukao na turniru Četiri kafića

Tonći Kukoč: Kos me ne želi u Hajduku zbog majice koju sam obukao na turniru Četiri kafića

Kos je rekao mom agentu kako je on popravio odnos s HNS-om i ne može dozvoliti da ga ja uništim

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč oglasio se na Facebooku, očito razočaran što su 'bijeli' odabrali drugo rješenje na lijevom boku...

'Moj agent je pričao sa Hajdukom, trebao sam se vratiti u Hajduk i onda je Kos rekao mome agentu kako je on popravio odnos sa HNS-om i ne može dozvoliti da ga ja uništim. Radi one majice koju je vaš igrač obukao na Četiri Kafića, vaš igrač je problematičan i Hajduk s njim ne može potpisati ugovor da ne naruši odnose s Hns-om! Rekao sam agentu da kaže Kosu ako je u pitanju kvaliteta, da sam spreman igrati misec dana na probi bez ijedne kune, da dokažem kakav sam. Odgovor je opet bio 'Majica je problem'.

Stojim iza svake riječi koju sam napisao ode.

Oprostite, nisam znao da ja sam ovoliko bitan u ovoj državi.'

Vaša reakcija na temu