Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TONE HRANE ZA SPLITSKE BESKUĆNIKE Akcija novinara i sportaša ide i ove godine, provjerite gdje danas možete donijeti pomoć

TONE HRANE ZA SPLITSKE BESKUĆNIKE Akcija novinara i sportaša ide i ove godine, provjerite gdje danas možete donijeti pomoć

Prikupljaju se nekvarljiva hrana i higijenske potrepštine za socijalnu samoposlugu i Centar za beskućnike udruge MoSt

Grupa splitskih sportskih novinara okupljeni pod imenom '4N' i ove godine organiziraju akciju 'Tone hrane za splitske beskućnike'. Osma je ovo po redu akcija u kojoj uz sportske novinare sudjeluju i brojni splitski sportski klubovi i pojedinci. Prošlogodišnja akcija polučila je izniman uspjeh, skupljeno je preko 100.000 kuna vrijednosti u prehrambenim proizvodima i higijenskim potrepštinama koji su uručeni udruzi MoSt koja brine o splitskim beskućnicima te socijalnoj samoposluzi. Ovogodišnja akcija će, po svemu sudeći, ponovno biti rekordna, sportaši su već sada skupili dvostruko veći iznos nego prethodnih godina, a jako dobro ide i prikupljanje koje organiziraju klubovi.

Ako možete, danas od 17 do 20 sati se i vi uključite u akciju tako što ćete u prostorije Taekwondo do kluba Marjan, u Šimićevoj ulici broj 9 u Splitu, donijeti nekvarljive prehrambene artikle i higijenske potrepštine koji će biti donirani onima kojima je to najpotrebnije. 

Akciju i ove godine podržava Hajduk, KK Split, Vaterpolo klub Jadran... brojni poznati sportaši poput Nikole Vujčića, Lovre Kalinića, obitelji Vlašić, izbornika Zlatka Dalića, Mario Maloča, Goran Milović, Zoran Nižić, Toma Bašić, Mario Pašalić, Domagoj Bradarić... Uključile su se i tvrtke Tommy, Pivac, Ribarnice Brač... Svi oni su financijski podržali akciju i osigurali da će i ove godine socijalna samoposluga i Centar za beskućnike biti puni hrane, no, to ne znači da se u akciju ne možete uključiti i vi, jer su, nažalost, potrebe sve veće. 

Vaša reakcija na temu