Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Toni Golem više nije trener Solina

Toni Golem više nije trener Solina

Promjena u dalmatinskom drugoligašu

Toni Golem više nije trener Solina. Nakon tri uzastopna poraza u nastavku sezone čelni ljudi dalmatinskog drugoligaša odlučili su se za promjenu na klupi.

- Zahvaljujemo od srca gospodinu Golemu na izvrsnoj suradnji i rezultatima tijekom ovih 14 mjeseci od njegovog dolaska u klub. Najprije je sa svojim suradnicima i igračima uspio osigurati ostanak u drugoligaškom društvu (danas prvoligaškom), što nije bio nimalo lagan izazov s obzirom na situaciju u kojoj smo bili u tom trenutku. Potom je u aktualnoj polusezoni momčad doveo do izvrsnog drugog mjesta prvoligaške ljestvice, na čemu svakako velike zasluge imaju upravo trener Golem i njegovi suradnici - kazao je predsjednik Uprave NK Solin Miroslav Delić.

- Zahvaljujem svojim suradnicima i igračima te čelnicima kluba na lijepih 14 mjeseci na klupi Solina. Smatram da smo i u prošloj i u ovoj sezoni napravili vrlo dobre rezultate. Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa svojim sada već bivšim igračima, želim i njima i cijelom klubu svu sreću u nastavku sezone te da se zadrže u vrhu prvoligaške ljestvice. Smatram da momčadi u ovom trenutku treba nova energija, a preda mnom su novi izazovi za koje se nadam da ću s jednakim uspjehom uspjeti realizirati. Ovo je situacija koja nikada nije lagana ni za klub ni igrače a ni trenera, no istovremeno je sasvim normalna i uobičajena u svakom sportskom kolektivu - kazao je trener Golem koji ostavlja Solin na visokom četvrtom mjestu Prve NL.

NK Solin će javnost izvijestiti o imenu novog treneru odmah po donesenoj odluci.

Vaša reakcija na temu