Foto: Bruno Karadža Torcida: Što prije svi odlučimo spriječiti virus, lakše će biti onima na prvoj crti

Torcida: Što prije svi odlučimo spriječiti virus, lakše će biti onima na prvoj crti

Slušajte upute liječnika i izbjegavajte fizičke kontakte, okupljanja, druženja i nemojte izlaziti ako nije nužno

Torcida se od početka priprema za epidemiju koronavirusa stavila na raspolaganje Stožeru civilne zaštite, a ovog tjedna pomagali su u preseljenju stvari iz bolnice na Križanama u onu na Firulama. Na svojim stranicama danas su objavili priopćenje vezano uz koronavirus.

- Tijekom prošla četiri dana puno smo naučili. O hematologiji, reumi, plastici, dermatologiji. Naučili smo na kojem su katu kardiologija, intenzivna i interna. Savladali smo vožnju transportnih i avio kreveta. Nismo naučili čemu služe svi aparati i oprema, ali saznali smo koliko koštaju i koliko znače onima koji ih trebaju. Ne bojimo se više zubara ni odlaska u prizemlje bolnice, a neki su saznali da u ljekarni ima više od vitamina C i kapi za oči. Ipak, jedna lekcija svima nam je najvažnija – medicina nije zanimanje, to je poziv. Ljudi su to koji će sljedećih dana, tjedana i mjeseci biti na prvoj liniji obrane riskirajući svoje zdravlje i živote da bi zaštitili nas i naša je obaveza da im maksimalno olakšamo posao.

Pozivamo sve pripadnike Torcide, navijače Hajduka i sve Hrvate na odgovorno i obzirno ponašanje. Slušajte upute liječnika i izbjegavajte fizičke kontakte, okupljanja, druženja i nemojte izlaziti ako nije nužno. Poštujmo napore onih koji rade za nas i čuvajmo naše starije! I da, perite ruke! Što prije svi odlučimo spriječiti virus, lakše će biti onima na prvoj crti, a mi ćemo se opet vratiti na stadione i opet će glavna tema biti bakljada - poručili su.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61226, "");
Pregledaj komentare
29