Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida brutalno odgovorila Igoru Štimcu

Torcida brutalno odgovorila Igoru Štimcu

Navijači su do sada ignorirali riječi bivšeg Hajdukovog dužnosnika

Igor Štimac je u razgovoru za Sportske novosti rekao svoje viđenje sukoba s Torcidom, posebno govoreći o pokojnom Pavi Grubišiću Čabi i događajima prije 15-ak godina. Kazao je da je doživljavao konstantne prijetnje od strane mlađe generacije Torcide, te da nije prihvaćao reket, što je rezultiralo sve češćim, neargumentiranim napadima na na njea osobno, njegovu obitelj i Hajdukovu upravu.

Torcida je odlučila odgovoriti na ove riječi...

Do sada smo ignorirali riječi Igora Štimca jer je on za nas nebitan lik, ali je on očito počeo koristiti tu situaciju na najsramotniji način - spominjući naše pokojne prijatelje Pavu Grubišića Čabu i Žana Ojdanića, govoreći laži. Poručujemo tom gazdinom konjušaru da nastavi ljubiti prsten Zdravku Mamiću, što je i do sada radio, te da u svoja prljava usta ne stavlja naše pokojne prijatelje! - rekao je Toni Baletić, tajnik Torcide.

Vaša reakcija na temu