Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Torcida izabrala novog predsjednika

Torcida izabrala novog predsjednika

Došlo je do promjene na čelu Kluba navijača

Danas je na Starom placu u Klubu navijača održana redovita izborna Skupština Kluba navijača Hajduka 'Torcida'. Željka Mamića je na mjestu predsjednika nakon isteka četverogodišnjeg mandata zamijenio Ante Bakalić, a potvrđen je dosadašnji tajnik Toni Madunić.

- Nakon četiri godine provedene na mjestu predsjednika Torcide Željko Mamić odlazi s funkcije, a ovim putem zahvaljujemo mu se na doprinosu i angažmanu te želimo puno sreće i uspjeha u životu! Za to vrijeme Torcida je postigla znatno bolju organizaciju grupe i navijačkih aktivnosti koje su podignute na razinu na kojoj nikada do sada nisu bile, a na čemu će se i u budućnosti ustrajno raditi - poručili su iz Torcide.

Vaša reakcija na temu