Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida je bojkotirala Rujevicu: Nama nije problem doći s par tisuća navijača na Korzo, a što će se tada dogoditi nije naša odgovornost

Torcida je bojkotirala Rujevicu: Nama nije problem doći s par tisuća navijača na Korzo, a što će se tada dogoditi nije naša odgovornost

Organizatori utakmice i dalje se prema nama odnose kao prema stoci

Torcida je bojkotirala dolazak na Rujevicu...

- Kao što je poznato, već na prošloj utakmici smo imali jedan perfomans kojim smo željeli ukazati na uvjete koje kao gostujući navijači imamo na Rujevici, a sve sa ciljem da se neke stvari promijene. Međutim, to se nije dogodilo te se organizatori utakmice i dalje prema nama odnose kao prema stoci. I onda se čude našim reakcijama prema njima na Poljudu. Nogometni klub Rijeka može nastaviti ignorirati ovaj problem koji ima sa gostujućom tribinom i odnosom prema gostujućim navijačima, ali onda i navijači Hajduka mogu birati pa umjesto dolaska na Rujevicu, utakmicu mogu gledati negdje u Rijeci. Nama nije problem idući put doći s par tisuća navijača na Korzo. A što će se onda dogoditi, nije naša odgovornost - kazao nam je glasnogovornik Torcide Damir Gruić.

Zar ovim potezom niste na neki način ostavili Hajduk bez podrške u ovoj utakmici?

- Volpijeva priča je na putu prema dole. Hajduk će danas razbiti Rijeku na Rujevici i bez naše podrške. Naš današnji potez je ulaganje u budućnost, u iduću sezonu kada ćemo u Rijeku dolaziti kao prvi na tablici. I bez Volpija, samo će Hajduk nastaviti puniti Rujevicu - zaključio je Gruić.

Vaša reakcija na temu