Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida ostala bez jednog od najboljih igrača, prešao je u Crnicu

Torcida ostala bez jednog od najboljih igrača, prešao je u Crnicu

Zanimljiv prelazak

Antonio Repić je iz Torcide prešao u Crnicu. U prošloj sezoni je bio jedan od najboljih igrača splitskog kluba, a sada je otišao u klub koji je i službeno objavio njegov dolazak.

'U zadnjim minutama prijelaznog roka Crnica je uspjela dovesti željeno pojačanje u svoje redove.

Praktički 5 do 12, 33-godišnji Antonio Repić, dobro nam poznato nogometno i futsal ime, postao je novi/stari igrač Crnice. Trogiranin je zapaženo igrao futsal zadnjih nekoliko sezona, a prve upečatljive utakmice nakon brojnih osvojenih turnira i nastupanja za matični Trogir pokazao je 2022. godine u dresu Crnice.

Nakon Crnice dvije sezone nastupao je za splitsku Torcidu iz koje se opet vraća u Crnicu. Uz futsal vještine pamtimo ga kao vrsnog nogometaša koji je prošao klubove kao što su Hajduk, Solin, Zadar, Val, Široki brijeg, Istra 1961, Dugopolje i Mosor.

Repa dobro nam došao!', objavila je Crnica.


Vaša reakcija na temu