Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida poslala poruku svim navijačima koji idu u Zagreb: 'Oni bi tili da se ne čuje naš glas...'

Torcida poslala poruku svim navijačima koji idu u Zagreb: 'Oni bi tili da se ne čuje naš glas...'

Ministarstvo unutarnjih poslova želi postrožiti 'zakon o navijačima'

Torcida je obavijestila navijače koji putuju na sutrašnju utakmicu u Zagreb, gdje Hajduk igra protiv Lokomotive, da svi ponesu šalove i tako povedu 'bijele' do nove pobjede.

Uz rečenicu 'Oni bi tili da se ne čuje naš glas...' su objavili i citat iz predloženog strožeg Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima, kojeg je MUP pustio u javnu raspravu. Prema njemu se protupravnim ponašanjem definira i ovo:

'Maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način radi prikrivanja identiteta ili posjedovanje odjevnih predmeta čija je namjena, pored osnovne namjene, i za prikrivanje identiteta.



Vaša reakcija na temu