Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Torcida skandirala voditelju Akademije koji je izrekao zanimljivu misao

Torcida skandirala voditelju Akademije koji je izrekao zanimljivu misao

Juniori osvojili srca svih pristaša 'bijelih'

Voditelj Akademije Boro Primorac je definitivno omiljeno lice na Poljudu, a danas je doživio i da mu Torcida skandira. Bili su to doista emotivni trenuci na dočeku. Zanimljiva je bila i njegova reakcija, koja je zabilježena u videu. Nakon što je momčad izašla na Poljud i krenula prema Sjeveru rekao je:

- Zašto slave? Treba osvojiti nešto da bi se slavilo.

Naravno da se slažemo sa šjor Borom, ali za početak su juniori osvojili srca svih pristaša 'bijelih'. Vani je izašao podatak da je Hajduk zadnji put sa seniorima igrao skupinu Lige prvaka još u sezoni 1994/95, a točno na jučerašnji dan je bilo četvrtfinale s Ajaxom. Sada su juniori ispisali novu stranicu povijesti na kojoj piše da je 15. ožujka pala Borussia Dortmund pred 5.000 naših navijača na Westfalenu.

To, dakako, liječi još neke povijesne rane jer momčad Hajduka nije izbacila iz Europe neki klub iz liga petice još od Torina 1985. godine, a sada je prije Borussije eliminiran i moćni Manchester City. I otud veliko slavlje, bez obzira na to što se radi o juniorima. Da odemo do kraja? Teško nam je to i zamisliti, a kamoli izgovoriti. U Akademiji je atmosfera takva da se baš sve čini moguće, pa čak i to da 'osvojimo nešto' za valjda još neviđeno slavlje na ovim prostorima...

Vaša reakcija na temu