Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr TOTALNA EUFORIJA Kalinić objavio sliku s potpisa, u komentarima se javio Krovinović, a bivši stoper Zagreba napisao 'idemo po titulu'!

TOTALNA EUFORIJA Kalinić objavio sliku s potpisa, u komentarima se javio Krovinović, a bivši stoper Zagreba napisao 'idemo po titulu'!

Zanimljiv je bio i Lovrin odgovor Krovinoviću

Lovre Kalinić jučer se i službeno vratio na Poljud, a njegov dolazak izazvao je veliko zanimanje brojnih navijača 'bijelih'. 

Nakon što je na Instagramu objavio sliku u društvu predsjednika Lukše Jakobušića u komentarima se javio i Filip Krovinović. Veznjak Benfice vječna je želja bijelog puka, a zanimljiv je bio i Kalinićev odgovor.

U komentarima se javio i Mateo Pavlović, bivši stoper Zagreba koji igra u francuskom Angersu. On je napisao 'idemo po titulu'. Totalna euforija...




Vaša reakcija na temu