Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash TRAGEDIJA UOČI UTAKMICE U DALMACIJI: Preminuo vozač autobusa, a par sekundi prije smrti je pokazao nevjerojatnu prisebnost

TRAGEDIJA UOČI UTAKMICE U DALMACIJI: Preminuo vozač autobusa, a par sekundi prije smrti je pokazao nevjerojatnu prisebnost

Gosti nisu stigli u Biograd zbog tragedije na autocesti

U Biogradu su se u 13.30 sati trebali sastati Primorac i Sloga, no gosti iz Mravinaca nisu stigli na utakmicu zbog drame koja se odvila na autocesti.

Naime, neposredno poslije odmorišta Pristeg je autobus iznenada počeo kočiti, vozač je zabijelio, bilo je očito da mu je pozlilo. Prvu pomoć su mu odmah dali ljudi iz kluba, pokušali ga reanimirati. Za petnaestak minuta je stigla hitna pomoć, također su ga pokušali reanimirati, ali bez uspjeha. Vozač je preminuo. Bio je to šokantan prizor, liječnici su mogli tek konstatirati smrt.

U cijeloj ovoj tragediji je prava sreća što je vozač nekoliko sekundi prije smrti uspio biti toliko priseban da je skrenuo autobus u treću, zaustavnu traku, te ga naslonio na ogradu, gdje se zaustavio. Autobus je bio pun mladih igrača, te ne smijemo ni pomisliti što bi se dogodilo da nije stigao prikočiti.

Ostao je neizmjeran šok i tuga za sve nakon ove iznenadne smrti na autocesti.

Vaša reakcija na temu