Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tramezzani: Moramo glavu držati nisko i pronaći kontinuitet

Tramezzani: Moramo glavu držati nisko i pronaći kontinuitet

Naš put je dug, ali danas sam sretan zbog igrača

Paolo Tramezzani slavio je u debiju na klupi Hajduka (1:0).

- Znali smo da će biti teško. Ovo je težak teren na kojem ni drugim ekipama nije bilo lako. U teškim trenucima pokazali smo karakter. Vidjeli smo i neke druge dobre stvari. Sretan sam zbog igrača, znam koliko ova pobjeda znači za samopouzdanje, moral. U ovom trenutku im ovo može pomoći da dobiju na mirnoći, da im je lakše igrati. Naš put je dug, ali danas sam sretan zbog njih - rekao je Tramezzani, a zatim dodao:

- Ne smijemo misliti da smo napravili nešto. Već nas za nekoliko dana čeka najvažnija utakmica. Znam koliko to znači našim navijačima. Moramo glavu držati nisko, moramo pronaći kontinuitet. To ne možeš pronaći u tri-četiri dana. 

Kako ste se odlučili na ovu jedanaestoricu?

- Momčad koju sam izveo danas sam imao u glavi nakon prvog treninga. Želio sam igrače postaviti u komfornu zonu gdje bi mogli pokazati svoje karakteristike. Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv Dinama - zaključio je Tramezzani. 

Vaša reakcija na temu