Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka TRANSFERMARKT AŽURIRAO VRIJEDNOSTI: Livaja pala cijena kao i većini njegovih suigrača, a dvojica hajdukovaca doživjela su veliki skok!

TRANSFERMARKT AŽURIRAO VRIJEDNOSTI: Livaja pala cijena kao i većini njegovih suigrača, a dvojica hajdukovaca doživjela su veliki skok!

Vrijednost je porasla i dvojici mladića

Transfermarkt je ažurirao cijene nogometaša u HNL-u, a loša polusezona Hajduka nije prošla nezapaženo. Većini hajdukovaca pala je cijena. Marko Livaja koji je do sada vrijedio 6.5 milijuna eura, sada je procijenjen na pet milijuna. 

Cijena je i pala i većini njegovih suigrača (Lovre Kalinić, Ferro, Elez, Melnjak, Diallo, Žaper, Perišić, Brekalo, Krovinović, Benrahou, Dajaku), a dvojica 'bijelih' doživjeli su velik skok. Niko Sigur sada vrijedi četiri milijuna (vrijedio je dva), dok je Rokasu Pukštasu cijena skočila sa 6.5 milijuna na osam milijuna.

Vrijednost se povećala i dvojici mladih hajdukovaca. Dominik Prpić sada vrijedi 650.000 eura (do sada je vrijedio 350.000), dok je Borna Buljan s 250.000 doživio skok na 500.000. 

Vaša reakcija na temu