Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trener Atalante razvukao osmijeh na spomen legendarnog hajdukovca

Trener Atalante razvukao osmijeh na spomen legendarnog hajdukovca

Pašalić kreće od prve minute u povijesnom dvoboju

Jutro uoči utakmice četvrtfinala Europske lige između Liverpoola i Atalante ekipa koja je došla iz Hrvatske bodriti Marija Pašalića imala je priliku proćakulati i s trenerom Atalante Gian Pierom Gasperinijem. On je bio jako dobro raspoložen, a posebno je razvukao osmijeh na spomen Blaža Sliškovića, nekadašnjeg suigrača iz Pescare. 

- Veliki igrač, znalac, moj prijatelj. Još smo u kontaktu, zajednički dani se ne zaboravljaju - rekao nam je trener Atalante.

Popričao je Gasperini mobitelom i sa menadžerom Markom Naletilićem, čiji je suradnik Zvonimir Bljajić također došao uživo pogledati večerašnje utakmicu. Naletilić i Gasperini su stari znanci, a sve skupa je razveselila vijest da Mario Pašalić protiv Liverpoola starta u početnoj jedanaestorici. Ozlijedio se Kolašinac, a od Marija se očekuje da bude na razini svojih najboljih izdanja.

Susreli smo i njega nakon jutrošnjeg treninga. Bio je jako dobro raspoložen, a nadamo se da će takav biti i u ovom za Atalantu povijesnom dvoboju Anfieldu.

Vaša reakcija na temu