Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matko Begović / Novo Vrijeme Trener Horvat: Ponosan sam kako je moja momčad reagirala!

Trener Horvat: Ponosan sam kako je moja momčad reagirala!

Mislim da su sad momci vidjeli da možemo igrati na tom nivou

Trener Novog Vremena Tomislav Horvat nakon povijesnog boda u Elitnoj rundi Lige prvaka u utakmici s Tyumenom (3:3) je rekao:

- Fantastičan osjećaj! Ne samo zbog boda, nego i pristupa. Ponosan sam kako su momci reagirali, bilo je više nego odlično, čime su dokazali da je jučer bio samo loš dan.

Domaćini su vodili sa 2:0, ali Makarani su se vratili...

- Iz prvog šuta su nam zabili, dečki su tako bili u utakmici da se to jednostavno moralo vratiti. Mislim da su sad momci vidjeli da možemo igrati na tom nivou. Nadam se da ćemo u trećoj utakmici još jednom prezentirati ovakvu utakmicu i onda neće biti problema s rezultatom.

Na kraju je zaključio:

- Sretan sam što sam trener danas. nama treba emocija da bismo bili ovakvi, ja sam emotivan trener, a takvi su mi i igrači, da smo ušli u utakmicu kao jučer, izgubili bismo 0:5. Mislim da jučer nismo vjerovali u pozitivan rezultat. Uvjeravao sam ih kasnije 'mi to možemo' i ovo danas je rezultat tog razgovora.

Vaša reakcija na temu