Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Trener Jusup pogođen u glavu, suci ispraznili tribine Višnjika

Trener Jusup pogođen u glavu, suci ispraznili tribine Višnjika

Navijači su bili revoltirani sudačkim odlukama

Susret 23. kola ABA lige između Zadra i Igokee je morao biti prekinut sredinom druge četvrtine nakon što su domaći navijači, navodno nezadovoljni suđenjem, počeli bacati predmete u teren. Jedan predmet je pogodio trenera domaćih, Danijela Jusupa u glavu.

Utakmica je bila zaustavljena na nekoliko minuta nakon što su suci tražili da se jedan navijač Zadra makne iz dvorane. Nakon njegova odbijanja da to napravi, isto je tražio i trener domaće momčadi Danijel Jusup. Nezadovoljni navijači sukobili su se s redarima, a nakon kraćeg prekida utakmica je nastavljena.

Novi prekid uslijedio je kod još jednog traženja suca da se s tribina udalji i drugi navijač, a onda je nedefinirani predmet doletio s njih i pogodio Jusupa u glavu. Suci Uroš Oberknežević, Marko Juras i Marko Pecelj potom su napustili parket, a kad su se vratili, naredili su da se isprazni cijela dvorana. Utakmica je nastavljena pred praznim tribinama. Na kraju je Igokea slavila 68:67

Navijači KK Zadar pogodili su u glavu trenera svog tima Danijela Jusupa, pa je meč protiv @BCIgokea prekinut. pic.twitter.com/RoICKkgzeX

— Mondo.ba Sport (@MondoBiHSport) March 24, 2023 " target="">

 

Vaša reakcija na temu