Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRENER NOVOG VREMENA: Nisam zadovoljan jer su igrači previše poštovali Sporting

TRENER NOVOG VREMENA: Nisam zadovoljan jer su igrači previše poštovali Sporting

Ako se bojiš, noge su kratke, zato smo i primili rani gol - kazao je Horvat.

Nakon poraza od Sportinga (0:4) u Ligi prvaka, trener Novog Vremena Tomislav Horvat je rekao:

- Čestitke Sportingu na pobjedi, oni su jedna od najboljih momčadi na svijetu. Nisam zadovoljan agresijom svoje momčadi.

Primili su pogodak nakon samo 29 sekundi... 

- Nije nas prvi gol presjekao, nego ono što se desilo prije njega, a zato je taj rani pogodak i pao. S tim nisam zadovoljan jer nije da naši igrači nisu htjeli, nego su previše poštovali Sporting.

Cijelih deset minuta nastavka je igrao s igračem vratarom, ali nije baš bilo šansi.

- Teško je stvoriti prilike protiv Sportinga i s igračem više. No, nismo previše riskirali da ne primimo još tri-četiri komada.

Sigurno je gledao snimku od lani iz Lisabona, kada je ostalo 6:0. Smatra li da je Novo Vrijeme napredovalo u odnosu na tu utakmicu?

- To ne znam. Nisam zadovoljan reakcijom igrača i strahom. Ne volim strah u sportu, ako se bojiš, noge su kratke, zato smo i primili gol tako rano. Trebali su igrači bolje reagirati.

Trener Sportinga Nuno Dias je kazao:

- Zadovoljan sam rezultatom jer smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja.

I on je upitan za usporedbu svoje momčadi u odnosu na prošlu sezonu, kada su bili prvaci Europe.

- Mi smo se promijenili, igramo drugačijom taktikom jer neki naši igrači nisu još sto posto spremni. Zato ne igramo stalno presing nego se i povučemo. Nadam se da će naša momčad rasti kako sezona bude odmicala.

U odnosu na portugalsku ligu je dodao da ovdje ima problem što ne poznaje dovoljno protivnike, dok se tamo svi znaju.

Vaša reakcija na temu