Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRENER OSIJEKA: Meni se generalno ne sviđa atmosfera na stadionima poput Poljuda

TRENER OSIJEKA: Meni se generalno ne sviđa atmosfera na stadionima poput Poljuda

To je uvijek atmosfera linča - kazao je Kulešević

Osijek na Poljud stiže kao treća momčad HNL-a sa četiri boda manje od Hajduka. Uoči polaska prema Dalmaciji trener Osječana Ivica Kulešević progovorio je o ogledu s 'bijelima'.

- Hajduk je u pozitivnom nizu na domaćem terenu, imaju sve pobjede. Nadamo se da će im ta serija završiti s nedjeljnom utakmicom. Protiv Rijeke smo odigrali dva različita poluvremena. Ako ponovimo igru iz drugog dijela s Rijekom imamo se čemu nadati, a ukoliko budemo na razini prvog dijela s Rijekom neće biti dobro. Hajduk je ranjen poslije dva poraza od Gorice. Pogledao sam obje utakmice, čini mi se da je Hajduk dosta dobro izgledao u oba susreta. Ako mislimo nešto donijeti s Poljuda moramo biti hrabri i kvalitetni u svim linijama - rekao je Kulešević, a zatim dodao:

- Jugović se priključio treninzima, Šorša i Bočkaj su odigrali trening susret, vraća im se kondicija i snaga, to je veliki dobitak. Kleinheisler je i dalje izvan pogona, nema Majstorovića zbog tri žuta kartona. On će nam sigurno nedostajati, njegova srčanost i pozitivan stav je uvijek dobrodošao.

U kojoj formaciji stižete na Poljud?

- Vjerojatno ćemo izaći s 4-3-3, ali imamo i alternativnu formaciju s tri stopera. Ako budemo tako igrali onda će to biti Lončar, Šutalo i Škorić. Vjerojatno će početi i Ndockyt, on je to zaslužio. U vrhu napada ćemo vidjeti Mance ili Mbakogu, vjerojatnije je da će zaigrati Mance. Pilj i Žaper su dva zadnja vezna, ostalo sve ostaje isto. Ako bude prilike određenu minutažu će dobiti i Bočkaj, pola sata ili jedno poluvrijeme.

Hajduk je pod pritiskom?

- Meni se generalno ne sviđa atmosfera na stadionima kao što je Poljud. To je uvijek atmosfera linča, mislim da bi ljudi trebali doći na stadion, veseliti se, zabavljati s obiteljima i navijati za svoj klub. Međutim, to su njihovi problemi. Ne pratim što se kod njih događa. Imam dovoljno svojih briga da bih pratio i tuđe. Vjerujem da će Hajduk ući u utakmicu agresivno, nervozno i nadamo se da ćemo to iskoristiti. Hajduk ima individualni i kolektivni kvalitet, ali za nas je ovo utakmica istine i velikog očekivanja - zaključio je Kulešević.


Vaša reakcija na temu