Foto: Ivica Čavka TRENER OSIJEKA: 'Treneri se dijele u dvije grupe, na one koji su smijenjeni i koji će to tek biti'

TRENER OSIJEKA: 'Treneri se dijele u dvije grupe, na one koji su smijenjeni i koji će to tek biti'

Činilo se da smo mi bliže pobjedi, ali uspjeli su se vratiti

Osijek je na Poljudu poražen sa 3:2, utakmicu je prokomentirao trener gostiju Ivica Kulešević.

- Čestitam Hajduku na pobjedi. Ovo je bio pravi derbi s puno golova. Uspjeli smo se vratiti s 2:0. Na momente smo dominirali mi, na momente Hajduk. Svakako jedna dobra utakmica. Imamo ozbiljan napadački potencijal i očekivao sam da ćemo više dominirati u sredini. Nažalost previše pojedinačnih grešaka u obrani nas je dovelo do poraza.

Atmosfera?

- Prije svega tko me god poznaje zna da nikoga nisam htio uvrijediti. Iz konteksta je izvučeno. Izjavio sam nešto što nije vezano samo za Poljud nego za sve stadione o određenim situacijama koje se događaju.

Sedam bodova zaostajete za Hajdukom?

- Ima se još puno za igrati. Da bi se uhvatilo to drugo mjesto trebat će pobjeđivati i igrati dobro. Na kraju sezone ćemo vidjeti što će se događati. Na papiru sad imamo 4 lakše utakmice i Kup.

Vaš status?

- Treneri se dijele u dvije grupe. Oni koji su smijenjeni i koji će to tek biti. Dokad ću ja biti na klupi ovisi o vlasnicima kluba i kako će ekipa igrati. Ja sam prezadovoljan s njima i atmosferom u klubu.

Hajduk?

- Prvo o nama. Pokazali smo već nekoliko puta da se možemo vratiti. Nažalost ne možemo se uvijek vraćati i volio bi da nas hvataju. Hajduk ima kvalitetu i vidjela se nervoza kod rezultata 2:1 pa 2:2. Činilo se da smo mi bliže pobjedi, ali uspjeli su se vratiti.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54029, "");
Pregledaj komentare