Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: FB Novo Vrijeme Apfel TRENER POBJEDNIK Teo Strunje: Kapa do poda mojim igračima, ovo prvenstvo je osvojila cijela momčad!

TRENER POBJEDNIK Teo Strunje: Kapa do poda mojim igračima, ovo prvenstvo je osvojila cijela momčad!

Pokazali smo u punoj dvorani u Zagrebu i u Vrgorcu da nismo samo domaćinska ekipa

Trener Novog Vremena Teo Strunje drugu sezonu zaredom slavi naslov prvaka. Prvi put je fešta bila u Makarskoj, sad u Vrgorcu...

- Ne znam što je slađe. Ovdje je atmosfera također bila fenomenalna, s puno naših ljudi, iako sam i pod dojmom kakvu su atmosferu stvorili Kamenjari. Znali smo da će biti teško, ali nitko nije mogao predvidjeti ovakvu dramu. Prvo smo se mi spašavali, pa oni, onda opet mi. Ovo je sva draž futsala. Čestitke mojim igračima, kapa do poda, ovo prvenstvo je cijela momčad osvojila. Moram čestitati i Vrgorcu, ne bi bilo nezasluženo da su oni večeras slavili, iako mislim da smo mi stalno bili korak ispred. Ovaj grad i ovaj klub su očito zaslužili jednu veliku titulu i nadam se da će ih nagraditi u nekoj od godina koje slijede - kazao je Strunje u jednom dahu.

Bilo je čak šest promjena u vodstvu...

- Naš forte je cijelu sezonu bila obrana. Nije mi se činilo da je igramo loše, ali moram biti siguran da je nismo odigrali dobro kad smo primili sedam golova. Vrgorac igra tu igru s pivotom, Luka Suton je fantastičan i teško je kad oni spuste loptu pod ovakvim pritiskom publike. Penali su lutrija koja je otišla na našu stranu, čestitam momcima, ovo im je nagrada za rad tijekom cijele godine. Inače, cijelu seriju pričam da Vrgorac nije tu slučajno, Suton, Jelavić i Martinac su za ovu ligu prevaga, Odža brani fenomonelno, ponavljam, ne bi bilo nezasluženo da su oni slavili...

Makarani su napravili nevjerojatnu seriju, nemaju poraz u doigravanju, a kod kuće su nesavladivi...

- Moje je srce veliko, ove sezone imamo 19 pobjeda kući, bez remija i poraza. ne zaboravimo da je bila tu i Liga Prvaka, dakle od prosinca 2017. smo izgradili svoju tvrđavu u Makrskoj, ali pokazali smo u punoj dvorani u Zagrebu i sada ovdje u Vrgorcu da nismo samo domaćinska ekipa.

Kako je bilo cijelu dramu trećeg susreta proživljavati na klupi...

- Futsal je takav sport gdje su preokreti česti. Najbitnije mi je bilo u poluvremenu uvjeriti igrače da imamo taj karakter, da se možemo vratiti. Treba vjerovati u svoj rad i ono što smo vježbali na treninzima, a onda dođe nagrada. Ovaj put je bila najveća moguća.

Vaša reakcija na temu