Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TRENER RNK SPLITA: Uz dužno poštovanje menadžerima, meni bi draže bilo da je to rekao gospodin Čačić

TRENER RNK SPLITA: Uz dužno poštovanje menadžerima, meni bi draže bilo da je to rekao gospodin Čačić

'Žao mi je što smo izgubili, ali sam zadovoljan s nekim stvarima'

Trener RNK Splita Damir Vučić nakon poraza u Kupu od Dinama je rekao:

- Naši prvotimci su se okušali protiv naboljih igrača koji su do prije par mjeseci igrali Ligu prvaka. Nakon susreta mogu reći da smo postigli što nam je trebalo, da naši igrači osjete protiv sebe energiju i snagu momčadi iz Lige prvaka, pokazali smo par dobrih akcija, naročito u prvom poluvremenu i to je za nas pozitivno. Rezultat je  negativan i ne mogu reći da smo ga kao sportaši očekivali, ali pošto smo ograli protiv Dinama, ovaj poraz i ne boli toliko. Žao mi je što smo izgubli, ali sam zadovoljan s nekim stvarima koje sam vidio u mojoj momčadi.

Navodno su neki menadžeri, koji su gledali, rekli da kod 'crvenih' ima igračkog potencijala i za Prvu ligu...

- Uz dužno poštovanje svim menadžerima, meni bi draže bilo da je to rekao gospodin Čačić. Ali poštujem menadžere, ne bih rekao da nemamo igrače za Prvu ligu, ali oni moraju raditi i trenirati, te doći na razinu na kojoj je naš današnji protivnik. 

Vaša reakcija na temu