Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRENER TOBOLA: Hajduk je jak europski klub, najopasniji su broj deset i 77

TRENER TOBOLA: Hajduk je jak europski klub, najopasniji su broj deset i 77

Kazahstanci su puni samopouzdanja

Uoči susreta s Hajdukom u press-salonu na Poljudu pojavili su se trener Tobola Aleksandr Moskalenko i Zoran Tošić.

- Zadovoljio bi nas bilo kakav povoljan rezultat. Znamo da to neće biti lako. Hajduk je jak europski klub. Moramo biti organizirani u obrani i u napadu - rekao je trener Tobola Aleksandr Moskalenko, a zatim dodao:

- Hajduk je momčad koja je agresivna i igra napadački nogomet. Koliko znam imaju i nekoliko novih igrača, pojačali su se prije naše utakmice. To što će navijači nakon duže vremena ući na stadion je izvrsno. Mislim da ne postoji nijedan nogometaš na svijetu koji želi igrati pred praznim tribinama.

Tko je najopasniji igrač Hajduka?

- Ne bih htio kazati ničije da se ne osramotim. Opasni su igrači broj deset (Livaja) i 77 (Sahiti) - zaključio je Moskalenko.

Važan adut kazahstanske momčadi biti će Zoran Tošić.

- Letjeli smo pet i po, šest sati, ali avion je bio vrlo komforan tako nismo ni osjetili let. Znam mnogo toga o Hajduku, da su uz Dinamo najveći hrvatski klub. Nismo imali vremena da obratimo pažnju toliko o njima, ali ćemo do utakmice napraviti detaljnu analizu. 

- Znam da Hajduk igra ofenzivno, imaju dobre igrače u napadu. Baš smo pričali o tome da nam je drago što se navijači vraćaju. Čak i ako navijaju protiv nas, opet je bolje nego da ih nema.

Kako procjenjujete izglede za plasman u sljedeće kolo?

- Hajduk je bio nositelj. Zbog toga možemo reći da su oni favoriti, ali mi smo u našoj ligi na prvom mjestu pored ozbiljnih ekipa. Imamo veliko samopouzdanje. Ne razmišljamo da nešto krene u lošem smjeru po nas - zaključio je Tošić.

Vaša reakcija na temu