Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tudor: Ćiro Blažević je jedan od najvećih trenera s ovih prostora

Tudor: Ćiro Blažević je jedan od najvećih trenera s ovih prostora

Trener 'bijelih' kaže kako bi ga u Zadru zadovoljila isključivo pobjeda

Trener Hajduka Igor Tudor najavio je sutrašnji prvenstveni dvoboj protiv Zadra koji će se igrati od 19 sati na Stanovima. Hajduk dolazi u Zadar nakon pobjede u Kupu protiv Novigrada, te remija na Poljudu protiv Lokomotive prošlog vikenda.

- Zadovoljan sam s pobjedom u Kupu, to su inače najteže utakmice, nisu lake za odraditi, tako da sam sretan i pristupom i rezultatom. Moguće je da su zbog moje reakcije nakon Lokomotive odradili ovu utakmicu bolje, ali ne bih se više vraćao na to - započeo je Tudor.

Njegova momčad već dva mjeseca ne zna za poraz.

- Ne razmišljam na način da smo dva mjeseca bez poraza, bavim se nogometnim terenom i treningom, a statistikom se ne zamaram.

Sutra će se strateg ''bijelih'' prvi put suprotstaviti svom nekadašnjem izborniku Ćiri Blaževiću.

- O Ćiri sve najbolje, on je jedan od najvećih trenera s ovih prostora i velika će čast biti nasuprot njega. Ja se ne bi usudio reći da ću biti trener do 80. godine iako je ovaj posao prava strast.

Sutra ga ne bi zadovoljio bod, a u njegovoj momčadi neće biti Maglice.

- Dalmatinski derbi je uvijek dodatni motiv za Zadrane, ali od svoje momčadi očekujem da budemo ''unutra'', na maksimumu svojih mogućnosti jer je to jedini način da pobijedimo bilo koga. Nama će nedostajati Maglica koji je opet ozlijedio gležanj, a upitan je i Sušić tako da imamo određenih problema u veznoj liniji. Bez obzira na sve sutra bi me zadovoljila isključivo pobjeda - zaključio je Tudor.

Vaša reakcija na temu