Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Tudor: Trebali smo zabiti još golova; Mamić: Hajduk je danas stvarno igrao dobro

Tudor: Trebali smo zabiti još golova; Mamić: Hajduk je danas stvarno igrao dobro

Pročitajte što su rekli treneri nakon susreta

Hajdukov trener Igor Tudor nakon utakmice je rekao:

- Mislim da je utakmica bila zanimljiva za gledanje i da su gledatelji uživali u dobro ritmu i golovima, trebalo je biti još golova, posebno za nas. Ova pobjeda će nam dati motiv za sljedeće dvije utakmice.

Još je dodao:

- Darovali smo Dinamu dva gola, ali mogli smo i zabiti još dva ili tri. Ipak, zadovoljan sam, dobro smo se snašli. Stalno imamo problema s golovima naših napadača koji nisu tipične devetke kaznenog prostora, s drugačija dva napadača to bi bilo i prije riješeno.

Zoran Mamić, trener Dinama, je kazao:

- Utakmica je bila kvalitetna, ali naravno da nismo sretni s porazom. Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi. Osim prvih 20 minuta u kojima smo bili bolji, Hajduk je imao kontrolu. Nesmotrenošću Gojaka smo se dodatno oslabili i igrali s igračem manje pola utakmice, moramo reći i da nismo u fizički optimalnom stanju. Hajduk je imao prednost koju je iskoristio i zabio tri gol.

Još je dodao:

- Hajduk je danas stvarno igrao dobro, sjajno su nas napadali po bokovima, širili su nas i tu su nas dobili. Još jednom čestitke njima, a nama ostaje da naučimo iz ovoga, da se ne živi od prošlosti. Stalno treba raditi i ponavljati, brzo se zaboravi ono što je bilo.

Vaša reakcija na temu