Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr Tudor ga je želio u Veroni za pomoćnika, ali zasad ništa od toga...

Tudor ga je želio u Veroni za pomoćnika, ali zasad ništa od toga...

Veže ih dugogodišnje prijateljstvo

Igor Tudor prije nekoliko dana je preuzeo klupu Verone, a debi u novom klubu imat će u nedjelju protiv Mourinhove Rome. 

Nakon tri kola Verona je još uvijek s nula bodova na kontu, te se od Tudora očekuje pomak. Iako je sa sobom želio povesti i svog dugogodišnjeg prijatelja Juricu Vučka, to zasad nije moguće. 

Iz Verone su mu 'servirali' Salvatorea Bocchettija, bivšeg talijanskog reprezentativnog stopera koji je ovog ljeta završio igračku karijeru. Odmah potom je dobio šansu raditi u omladinskom pogonu Verone, a sada je dolaskom Tudora postao dio njegovog stožera. 

No, poznavajući Tudorovu upornost za očekivati je kako će on i dalje inzistirati da mu se u stožeru priključi i Vučko. Sve će biti lakše ako Verona uhvati pozitivan niz rezultata. Tada će i stav čelnika kluba vjerojatno biti 'mekši' po tom pitanju...

Vaša reakcija na temu