TUGA U KLISU: Preminuo boksački trener Branko Smodlaka

TUGA U KLISU: Preminuo boksački trener Branko Smodlaka

U svojoj bogatoj i dugoj karijeri kroz njegov ring prošle su stotine mladih sportaša s područja Splita, Solina, Klisa i Dugopolja

Nakon kratke i teške bolesti jučer je u 70. godini života umro boksački trener Branko Smodlaka. Bio je inicijator osnivanja Boksačkog kluba Klis 1996. godine i glavni trener. Sedamdesetih godina nastupao je za reprezentaciju bivše države, a jedno vrijeme je bio i kapetan. Ostat će zapamćen i kao višestruki prvak Jugoslavije u svojoj kategoriji. Aktivno je sudjelovao u radu Hrvatskog boksačkog saveza. Nastupao je za Boksački klub Split i Boksački klub Rijeka. U svojoj bogatoj i dugoj karijeri kroz njegov ring prošle su stotine mladih sportaša s područja Splita, Solina, Klisa i Dugopolja. Ostat će upamćen po strpljivom radu s najmanjim i najmlađim nadama boksa.  Do samog kraja je ostao trener Boksačkog kuba Klis i njegova okosnica. 

Pogreb će se održati u utorak, 12. veljače, u 15.30 sati na groblju sv. Kate u Klisu. Ovim putem pozivamo sve sportaše i prijatelje, nakon sahrane, u prostorije Boksačkog kluba Klis, gdje će biti priređens oproštaj od dragog trenera i prijatelja. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41350, "");
Pregledaj komentare