Foto: Ivica Čavka TURNIR U SOLINU: Elez gradnja Mesnica Perajica osvojila prvo mjesto i nagradu od 50.000 kuna!

TURNIR U SOLINU: Elez gradnja Mesnica Perajica osvojila prvo mjesto i nagradu od 50.000 kuna!

U konkurenciji veterana je slavila momčad Podstrana Građevno Zec

Elez gradnja Mesnica Perajica osvojila je turnir u Solinu i nagradu od 50.000 kuna, sponzora PSK Hattricka. Ček od 50.000 kuna pobjednicima uručile su predstavnica PSK Hattrick, dvije dame Ivana i Danijela.

Tako je sinoć je u dvorani na Bilankuši završen 21. božićno-novogodišnji turnir 'Solin 2018.'  Za prestižnu nagradu borilo se 47.ekipa, a do samog cilja došla je ekipa Elez gradnja Mesnica Perajica kod mladih.

U konkurenciji veterana nastupilo je 28 momčadi, a najbolja je Podstrana Građevno Zec.

Finale mladih završeno je visokom pobjedom Elez gradnje Mesnice Perajice nad osvajačima najmasovnijeg ljetnog turnira na ovom području Torcida Kupa, ekipom Jako sport Sveti Josip Dugi Rat. U utakmici za treće mjesto Staari Vucibalun bio je bolji od C.B.Relaxa.

Za 3. mjesto mladi: 

CB Relax - Staari Vucibalun  0:4 (Dadić 2, Turković 2)

C.B.Relax: Radostić, Rožić, Šimunović, Kurtović, Pavičić, Škopljanac, Radovan, Šimić, Odžak, Tešija, S. Dolić. N. Dolić, Ivanković. Voditelj: Nikola Dolić.

Staari Vucibalun: Tomić, Lozić, Bašić, Dadić, Plazibat, Ćurković, Broketa, Aljinović, Nuić, Turković, Duvnjak..Voditelj: Hrvoje Tomić.

Finale mladi:

Jako Sport Sveti Josip Dugi Rat - Elez gradnja Mesnica Perajica  0:6 (Franić 2, Caktaš, Tustonjić, Crnjac, Teklić)

Za pobjedničku ekipu nastupili su: Marko Županović, Duje Kustura, Mirko Milaković, Valerije Jurić, Željko Franić, Zvonimir Teklić, Roko Kurtović, Saša Babić, Ivan Mihovilović, Ivan Krešimir Caktaš, Josip Mihovilović, Ivan Tustonjić, Ante Crnac. Voditelj: Marin Babić.

Za Jako Sport Sveti Josip Dugi Rat nastupali su: Perica Perica, Ivan Bradarić, Ivan Šarić, Tomislav Miljak, Juraj Grizelj, Božo Predojević, Mijo Mandurić, Petar Baraban, Marko Galiot, Ante Dragošević, Marin Jukić, Luka Jurić, Bože Marčić. Voditelj: Frane Pleić.

1. mjesto - Elez gradnja Mesnica Perajica

2. mjesto - Jako Sport Sveti Josip Dugi Rat

3. mjesto - Staari Vucibalun

4. mjesto - C.B.Relax

Najbolji vratar - Marko Županović (Elez Gradnja Mesnica Perajica)

Najbolji strijelci - Zvonimir Teklić, Željko Franić (Elez Gradnja Mesnica Perajica), Luka Dadić (Staari Vucibalun ) 7 pogodaka

Najbolji igrač - Zvonimir Teklić (Gradnja Mesnica Perajica)

Veterani

Finale 

Adriatic osiguranje - Podstrana Građevno Zec 1:2 (Andrijić – Juričić, Barać)

Za osvajače Veteranskog turnira Podstrana Građevno Zec nastupili su redom: Perica Perica, Romeo Perišić, Mijo Juričić, Ante Jerčić, Ante Barać, Antonio Lisica, Roberto Parać, Marko Galiot, Boris Odak, Tomislav Buljan, Martin Mikuličić. Voditelji: Ante Milaković i Boris Puljiz.

1. mjesto: Podstrana Građevno Zec

2. mjesto: Adriatic osiguranje

3-4. mjesto: Izazov,Croatia Blizna

Najbolji vratar - Perica Perica (Podstrana Građevno Zec)

Najbolji igrač - Ante Barać (Podstrana Građevno Zec) 

Najbolji strijelac - Ante Barać (Podstrana Građevno Zec) 5 pogodaka

Turnir je ove godine dobio veću dimenziju nakon što je Ivan Sušac iz PSK Hattrick prepoznao kvalitetu turnira te osigurao jednu od tri najveće nagrade u Hrvatskoj. Organizatori mu zahvaljuju što je prepoznao trud i rad, a uz to je osigurao i poklone za gledatelje koji su se dijelili u završnici turnira. Zahvala ide i Dalmatinskom portalu jer je pravovremeno izvještavao, te su svi koji nisu bili u mogućnosti biti u dvorani, finale mogli pratiti uživo putem portala, te Ozrenu Maršiću i Miroslavu Dugeču koji su na poziv organizatora bez razmišljanja pristali komentirati finalne dvoboje.

Tu su još ljudi koji su okupljeni i dali su svoj obol turniru poput voditelja Lovre Čavke, Pina Ivića (tajnika udruge), Davida Zeke (predsjednik), Nene Galića, Gorana Petričevića, Milana Marjanice, Denisa Munivrane itdi. Zahvala ide i svim djelatnicima Gradske dvorane Bilankuša koji su bili na visokom nivou tijekom cijelog turnira. Dužnost je zahvaliti se i Tomislavu Bašiću, predsjedniku Boksačkog kluba Salona i njegovim momcima što su nam bili na usluzi tijekom cijeloga turnira i brinuli o redu i miru.

U revijalnoj utakmici nastupile su legende Splita i Zagreba, za Split su nastupili Robert Jarni kao veliko svjetsko nogometno ime,zatim Špar, Uvodić, Delpont, Aničić, Buzov i drugi, a za Zagreb neuništivi čovjek na Branci Švigir, braća Morina, momci koji su se naosvajali hrvatskih prvenstava i Kutije šibica.

Organizatori zahvaljuju svima koji su utkali jedan djelić sebe u turnir i na taj način doprinijeli kvaliteti, tu su Grad Solin, Dalmatinski portal, Splitsko - dalmatinska županija, Solinska zajednica športova na čelu s Nikolom Tokićem, Pling d.o.o.(Ante Ćurak), 4M Markioli, Čistoća, Pizzerija River, C.B.Relax (Marko Burić), Salona Dental, Salona liber.Kuća Sira i Pršutana Perajica.

Nagrade najboljima uručili su gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević, Blaž Duplančić, tajnik udruge Pino Ivić, članovi udruge Milan Marjanica, Denis Munivrana, Goran Petričević, Dragan Mucić zatim voditelj turnira Lovre Čavka, Josip Ćurak.

Dužnost delegata obavljali su Goran Petričević, Lovre Čavka i Neno Galić, a mjeritelji vremena bili su Vinko Marjanica i Pavle Marinković.

Finalne utakmice sudili su Joško Cikojević,Ivan Domazet i Goran Duvnjak.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40212, "");