Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNA VIJEST: Preminuo Joško Hajder

TUŽNA VIJEST: Preminuo Joško Hajder

Sprovod će biti u subotu

'U 29. godini života iznenada je preminuo bivši nogometaš Hajduka Joško Hajder. Rođen je u Splitu, 15. siječnja 1994. godine. Igračku karijeru započeo je u mlađim uzrastima Hajduka, za koji je službeno registriran 26. kolovoza 2005. Dres našeg kluba nosio je do 2012. godine. 

U mlađim uzrastima Hajduka osvojio je čak tri nacionalna trofeja. Prvi je osvojio kao član pionirske momčadi koja je u sezoni 2008./09., pod vodstvom trenera Vinka Bege, osvojila titulu prvaka Hrvatske. Zatim je u narednoj sezoni 2009./10., nosio dres kadetske momčadi u momčadi koja je pod vodstvom trenera Ante Šećera, osvojila nacionalni kup.

Treći i posljednji nacionalni trofej Hajder je osvojio u juniorskoj momčadi Hajduka koja je u sezoni 2011./12., pod vodstvom trenera Miše Krstičevića i Stjepana Andrijaševića osvojila titulu prvaka Hrvatske. Tako da je Hajder u sve tri mlađe dobne skupine Kluba osvojio po jedan nacionalni trofej.

Za seniorsku momčad Hajduka, Joško Hajder odigrao je 3 utakmice od toga i jednu službenu u prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive iz Zagreba u Splitu, 12. svibnja 2012., kada je ušao u igru.

Pored Hajduka, Hajder igrao za: Split, Imotski, Istra 1961, Primorac 1929, Solin i Omiš.

Pogreb Joška Hajdera bit će u subotu, 13. kolovoza u 17 sati u mjestu Zlopolje kod Muća. Obitelji, rodbini i prijatelja želimo iskrenu sućut', objavio je Hajduk.

Vaša reakcija na temu