Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNA VIJEST: U prometnoj nesreći u Irskoj je poginuo član nekadašnje šampionske momčadi Hajdukovih juniora

TUŽNA VIJEST: U prometnoj nesreći u Irskoj je poginuo član nekadašnje šampionske momčadi Hajdukovih juniora

Za prvu momčad 'bijelih' je odigrao šest prijateljskih utakmica

U Split je preko Društva prijatelja Hajduka iz Siska stigla tužna vijest, u prometnoj nesreći u Irskoj je preminuo bivši nogometaš 'bijelih' Damir Tomić

Pokojni Tomić je rođen u Sisku 21. veljače 1967. godine, a u Hajduk je došao u ljeto 1984. godine i igrao je do kraja 1985. godine. 

Za prvu momčad Hajduka je odigrao šest prijateljskih utakmica, ali ostaje upisan u knjigama omladinskog pogona 'bijelih'. Pokojni Tomić je bio standardni prvotimac juniorske momčadi koja je pod vodstvom trenera Sergija Krešića u sezoni 1984./85. osvojila titulu prvaka Jugoslavije (posljednja jugoslavenska titula Hajdukovih juniora).

U toj generaciji pored pokojnog Damira još su nastupali: Jarni, Štimac, Andrijašević, Miše, Dalić...

Juniori Hajduka, prvaci Jugoslavije u sezoni 1984./1985. Stoje slijeva: Tonći Mrduljaš, Igor Štimac,Vladimir Vladislavić, Zlatko Dalić, Goran Milanko, Davor Šerić, Albert Franković, Mladen Jurić, Džoni Tafra i trener Sergije Krešić. Čuče slijeva: Ante Miše, Stjepan Andrijašević, Robert Jarni, Marin Galić, Slaven Čuček, Marin Lalić i Damir Tomić.

Vaša reakcija na temu