Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNA VIJEST Preminuo Paško Viđak

TUŽNA VIJEST Preminuo Paško Viđak

Napustio nas je u 84. godini

Preminuo je Paško Viđak

U 84. godini nas je napustio dugogodišnji sportski djelatnik i predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske. 

Počeo je igrati 1954. kao junior Hajduka i nastavio kao vratar RNK Split, a ubilježio je sa Splitom i jedan nastup u prvoj saveznoj ligi. Od 1970. uključen je u radu Nogometnog saveza općine Split. Odmah je zapaženo njegovo angažiranje na značajnim projektima u razvoju nogometnog sporta, posebno mladeži. 

Postaje predsjednik Nogometnog saveza općine Split, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, a od 1988. do 1990. i njegov predsjednik. Bio je i član uprave HNK Hajduk i direktor RNK Split. 

Dobitnik je najviše nagrade Hrvatskog nogometnog saveza, Trofej podmlatka, 2008. godine.

Vaša reakcija na temu