Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNE SCENE IZ PORTUGALA: Igrač Porta zbog rasizma napustio teren!

TUŽNE SCENE IZ PORTUGALA: Igrač Porta zbog rasizma napustio teren!

Njegovi suigrači i protivnici pokušali su ga odgovoriti od njegovog nauma, no u tome nisu uspjeli

Tužne slike iz Portugala koji će nažalost obići svijet. U susretu 21. kola Porto je svladao Guimaraes 2:1, a susret je obilježio potez Mousse Marege, 28-godišnjeg Malijca koji igra za Porto. Marega je u 60. minuti zabio pobjednički pogodak za Porto, a devet minuta kasnije zbog rasističkih povika s tribina odlučio je napustiti igru. Njegovi suigrači i protivnici pokušali su ga odgovoriti od njegovog nauma, no u tome nisu uspjeli.

- Svatko tko dođe na stadion s ciljem rasističkog vrijeđanja je idiot - napisao je Marega nakon susreta na svom Instagram profilu.

Zanimljivo je da je Marega u sezoni 2016/17 kao posuđeni igrač Porta igrao za Vitoriju Guimaraes, te je postigao 15 pogodaka. No, to su očito navijači Vitorije zaboravili s obzirom na rasističke povike s tribina. 


Vaša reakcija na temu