Foto: Ivica Čavka U Dugopolje stigao nekadašnji junak mlade reprezentacije Nigerije

U Dugopolje stigao nekadašnji junak mlade reprezentacije Nigerije

Drugoligaš se pojačao u ofenzivi

Dugopoljci su se u finišu prijelaznog roka pojačali s još sva igrača u ofenzivi, stigao im je Nigerijac Bernard Bulbwa (23), te bivši igrač Cibalije i Krškoga Ante Kordić (27).

Bulbwa je došao po istoj liniji kao Samuel Eduok, te je najprije bio na probi u Hajduku II. Radi se o bivšem reprezentativcu Nigerije, koji je svojoj reprezentaciji pogotkom donio U-20 Afrički kup nacija 2015. godine.

Od 2015. godine je član tuniške momčadi Espérance, gdje je potpisao na pet godina, ali to nije bio dobar izbor za mladog igrača, igrao je malo, a potom duže pauzirao zbog ozljede križnih ligamenata, izgubio je sezonu 2017/18.

U ljeto 2018. je prešao u marokansku Mouloudiu, gdje je opet bio ozlijeđen, te je otišao nakon polusezone. Sada je zdrav, a treba reći da je i u Dugopolju odigrao probne utakmice, te je zadovoljio struku. I sada se vidi zašto je on kao mlad igrač bio junak Nigerije, a svi zajedno se nadaju da će ga ozljede mimoići, te da će i te kako dobro doći Balajićevoj momčadi u borbi za vrh.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50777, "");
Pregledaj komentare
29