Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U KK Split stigao Mostarac visok 219 cm, a pokušava se na povratak nagovoriti Katića

U KK Split stigao Mostarac visok 219 cm, a pokušava se na povratak nagovoriti Katića

Njegovim dolaskom Split još uvijek nije zaokružio svoj roster

Robert Rikić novi je igrač Splita. Ovaj 29-godišnji Mostarac visok 219 centimetara zaokružio je centarsku liniju 'žutih'. Rikić je u karijeri branio boje mnogih klubova, bio je u Zagrebu, Budućnosti, Širokom, a proteklu sezonu započeo je u Igokei, da bi je završio u Zrinjskom. Bio je označen kao veliki potencijal, no nikada to kraja nije pokazao na parketu.

Njegovim dolaskom Split još uvijek nije zaokružio svoj roster jer američki razigravač Christen Cunningham nije zasad pokazao previše.

S Gripa i dalje pokušavaju nagovoriti Tonija Katića na povratak, no on je još uvijek odlučan da karijeru nastavi u inozemstvu.

Vaša reakcija na temu